Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Plasmage – tratament inovator pentru blefaroplastia nechirurgicala

Desi chirurgia estetica ofera solutii rapide atunci cand vine vorba de infrumusetare, cel mai indicat este sa ai grija de frumusetea naturala cat poti de mult. O vizita in cabinetul de estetica te poate ajuta sa iti pastrezi tenul frumos si sanatos cu ajutorul interventiilor non-invazive.

Plasmage este cea mai noua tehnologie pentru tratamentul laxitatii tegumentare in special din jurul ochilor, inlocuind cu succes chirurgia traditionala. Tesutul in exces de la nivelul pleoapelor este pur si simplu sublimat si eliminat fara cicatrici sau operatii chirurgicale. Recuperarea este foarte rapida, fara complicatii.

“Ne bucuram ca putem oferi pacientelor noastre acest tratament invoator, de ultima generatie. Plasma Lifting este utilizata pentru blefaroplastia ne-chirurgicala sau chirurgia minima a pleoapelor. Plasmage poate fi, de asemenea, utilizat pentru eliminarea alunitelor, tratamentul vergeturilor, indepartarea excesului de piele, indepartarea cicatricilor keloide, tratamentul hiperpigmentarii, indepartarea cicatricilor post acnee dar si pentru tratamentul activ al acneei. Deoarece Plasmage nu atinge direct pielea, riscul complicatiilor este redus semnificativ. Tratamentele dureaza, de obicei, aproximativ 20-30 de minute, in functie de zona tratata si severitatea cazului. Aceasta noua tehnologie ce utilizeaza plasma ionizata are o gama larga de utilizari terapeutice, fiind capabila sa trateze o serie de imperfectiuni intr-un mod minim-invaziv, fara sa fie nevoie de o abordare chirurgicala. Efectele pozitive ale tratamentului vor fi vizibile dupa prima sedinta, dar cele mai bune rezultate vor fi observate dupa trei saptamani. Pentru un rezultat complet, trei sedinte de tratamente sunt recomandate, efectuate fiecare la un interval de 6 saptamani”, marturiseste dr. dermatolog Daniela Catanas.

 

Plasma Lifting  poate fi utilizata si in urmatoarele cazuri:

- Refacerea pleoapelor (blefaroplastia ne-chirurgicala), incluzand tratamentul pleoapelor inferioare cat si reducerea excesului de piele a pleoapelor superioare.

- Indepartarea tatuajelor.

- Imperfectiuni ale pielii si leziuni benigne: inclusiv negi, fibromuri, pete hiperpigmentare si pete solare.

- Imbunatatirea aspectului cicatricilor, inclusiv cicatrici postoperatorii, cicatrici de acnee si vergeturi.

- Linii si riduri in jurul gurii.

- Facelift si necklift (liftingul fetei si al gatului)

- Acnee

 

Rezultatele tratamentului Plasma Lifting dureaza la fel de mult ca si cele obtinute prin chirurgia invaziva, deoarece este mai mult decat un simplu tratament de reducere a excesului de piele, pielea lasata este de fapt indepartata. Ca toate procedurile chirurgicale si estetice, efectele tratamentului cu Plasmage nu sunt permanente, deoarece nu opresc imbatranirea naturala.

Detalii: www.drcatanas.ro sau 0724.330.868

Ultimele articole aparute in presa