Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Annes isi regenereaza organismul cu ajutorul unei terapii revolutionare

Cantareata Annes a ales intotdeauna un stil de viata sanatos iar cand vine vorba de frumusete nu se da in laturi de la terapiile noi din domeniul esteticii dar si al sanatatii.

 

Zilele trecute, artista a trecut pragul cabinetului medicului dermatolog Daniela Catanas din strada Putul lui Zamfir 37. Ea a ales tratamentul de primavara pentru derm cu microdermabraziune, ser vitamine, peeling chimic superficial si masca hidratanta pentru care a platit 199 lei. Dupa ce si-a ingrijit dermul dupa recomandari a fost informata de noua terapie regenerativa si de reechilibrare functionala. „Ca orice om am trecut si eu prin mai multe perioade solicitante din punct de vedere profesional dar si probleme personale. Dupa pierderea tatalui meu mi-am facut toate analizele si am constatat ca am ceva carente. Am aflat insa ca solutia este la indemana mea si cu ajutorul acestei terapii regenerative pot redresa deficientele de vitamine, oligoelemente, pot preveni deteriorarea functionala a unor organe si pot preveni aparitia unor boli. Stiu ca nu doar frumusetea este importanta ci si sanatatea”, a declarat Annes. 

 

Tratament intravenos cu rezultate rapide 

Terapia regenerativa si de reechilibrare functionala are o componenta de medicina clasica, alopata, prin administrarea intravenoasa sau orala a unor substante farmaceutice standardizate, si o componenta de medicina naturopata, fitoterapeutica, respectiv administrarea pentru cateva saptamani a unor suplimente si extracte naturale pentru consolidarea starii de sanatate in functie de nevoile individuale. Durata unui tratament intravenos este intre 1,5-3 ore, iar pretul unei terapii este este variabil in functie de amplitudinea schemei terapeutice si de analizele de laborator suplimentare efectuate.


scris de Andrada Parau (Replica Vedetelor)

Ultimele articole aparute in presa