Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Alessia a descoperit un nou truc de infrumusetare: lifting cu fire PDO

Alessia isi mentine frumusetea apeland la proceduri sigure si impartaseste aceste lucruri, fara retinere. Ea sustine ca in acest fel contribuie la educarea publicului, pentru ca informatiile ei pot fi de folos si altor femei, preocupate de aspectul fizic. Recent a apelat la lifting cu fire PDO, realizat de dr. Daniela Catanas.

 

Despre procedura la care a apelat Alessia am aflat ca are rezultate vizibile imediat, intrucat firele sunt complet absorbite dupa proliferarea colagenului, prin stimularea fibroblastelor. Interventia de lifting poate fi efectuata in cabinetul medicului si poate dura intre 15 si 40 de minute.

 

„Firele PDO sunt sunt fire resorbabile chirurgicale, folosite de peste 30 de ani in chirurgia generala pentru suturarea organelor interne. Liftingul non-chirurgical facial foloseste aceste fire care au o structura aparte, respectiv au niste gherute atasate prin care tesuturile sunt prinse si trase in sus si astfel repozitionate. Liftingul fetei este vizibil imediat dupa procedura, iar efectul se mentine pana la 1,5 – 2 ani. Pe langa liftingul obtinut se stimuleaza profund sinteza de colagen realizandu-se si o imbunatatire a calitatii dermului adiacent. Fata arata intinerita cu 5 pana la 10 ani imediat. In plus, aceasta procedura este cea mai eficienta in prevenirea operatiilor chirurgicale pentru lifting”, declara dr. Daniela Catanas (drcatanas.ro).

Ultimele articole aparute in presa