Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tel.: +40.729.974.824.  BUCURESTI, Str. Putul lui Zamfir 37, etaj 1, sector 1.

Tratamentul grasimii localizate prin lipoliza

Ce este tratamentul prin Lipoliza?

Lipoliza este un tratament minim invaziv prin care este posibila diminuarea stratului grasos localizat dintr-o anumita zona. Ea foloseste anumite solutii injectabile, bine definite precum fosfatidilcolina şi deoxicolatul, solutii care sunt folosite de multi ani in tprevenirea emboliei grasoase sau a dislipidemiilor.

Tratamentul prin lipoliza este de asemenea o metoda ideala de tratament dupa liposuctie, pentru a elimina orice grasime ramasa si pentru a netezi eventualele umflaturi sau depresiuni restatante.

Celulita superficiala a coapselor si feselor poate fi tratata si ea cu succes folosind lipoliza injectabila, deoarece pe linga dizolvarea grasimii superficale se obtine si o regenerare a dermului adiacent, pielea devenind mai elastica, mai ferma si mai hidratata.

Care sunt indicatiile tratamentului prin lipoliza?

•    grasime localizata sub forma de lipoame multiple;
•    grasime localizata din regiunea abdominala si partile laterale ale corpului;
•    grasime localizata barbie / gusa;
•    coapsele partea interna si posterior;
•    fesele si soldurile;
•    zona genunchilor;
•    celulita superficiala a coapselor si feselor.

  • Tratamentul grasimii localizate prin lipoliza

Cum se efectueaza tratamentul?

Lipoliza consta in injectarea cu ajutorul unor ace foarte subtiri a amestecului ce contine PPC in stratul de grasime subdermic. Injectiile se fac la o distanta de 1,5-2 cm astfel incat sa se acopere toata suprafata de tratat.
Numarul de sedinte se stabileste la prima consultatie in functie de tipul de grasime localizata si de zona de tratat, astfel incat numarul  poate varia intre 4-12.
Intervalul intre sedinte de asemenea poate varia de la 7 la 14 zile functie de raspunsul pacientului si de evaluarea clinica.
Imediat dupa tratament pot aparea roseata, caldura locala si o usoara tumefiere, semne care vor disparea in 2-3 zile.
Se recomanda masajul zonei imediat dupa tratament si in urmatoarele 3-7 zile.
Rezultatele se vad de la o sedinta la alta, prin diminuarea circumferintei zonei respective, prin diminuarea stratului grasos, prin inmuierea stratului adipos.
Este recomandat ca pe parcursul tratamentului pacientul sa se hidrateze foarte bine, sa nu consume mancaruri grase si sa creasca nivelul de sport. In felul acesta arderile grasimilor care sunt mobilizate din zona tratata sunt metabolizate in ficat mai usor.

Rezultatele obtinute sunt de durata sau chiar permanente, in sensul ca la o crestere in greutate ulteriora depunerile de grasime vor mici sau nule pe zona tratata.

Costul tratamentului prin lipoliza depinde de zona tratata variind de la 50 de euro pina la 200 euro / sedinta.