Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tel.: +40.729.974.824.  BUCURESTI, Str. Putul lui Zamfir 37, etaj 1, sector 1.

Tratamente cu polilactic acid Sculptra

Colagenul este principala componenta a pielii care are un rol de sustinere si fermitate, dand aspectul tanar pielii tale. Cu timpul, datorita varstei si datorita expunerilor la factorii de mediu, corpul produce din ce in ce mai putin colagen iar colagenul produs este de calitate inferioara. Toate acestea duc la aparita ridurilor, la deshidratarea pielii si al aspectum imbatranit. Chiar daca folosesti creme cu formule imbunatatite de colagen, acestea nu vor putea penetra pielea si procesul de imbatranire va continua. Singura solutie este o stimulare profunda de colagen pe care o poate da numai SCULPTRA.


SCULPTRA actioneaza in dermul profund, producand o stimulare intensa de colagen, astfel incat dermul se va umple natural cu colagen propriu, ridurile dispar, fata isi recapata volumul si se reverseaza tot procesul de imbatranire. Rezultatul va fi unul natural subtil de intinerire care va dura peste 2 ani.

Rezultatul se va observa in timp pe masura ce productia proprie de colagen umple si reface dermul. Practic luna de luna fata se va intineri foarte natural, subtil, frumos iar cei care nu te-au vazut de ceva vreme vor observa acest efect uimitor.

Sculpra contine acid polilactic, o substanta folosita din 1999 in medicina, biocompatibila si biodegradabila, care produce si stimuleaza crearea de colagen nou in tesuturi.

Indicatiile pentru Sculptra sunt urmatoarele:

•    reface / reintinereste structura dermului mult imbatranit prin stimulare de colagen;
•    umplere riduri si santuri produnde;
•    umplere cicatrici post acneice / varicela;
•    refacere volumetrie fata;
•    recapatarea aspectului tanar al fetei;
•    refacerea pometilor si obrajilor dupa slabiri importante.

  • Tratamente cu polilactic acid Sculptra

Pentru a obtine o stimulare maxima de colagen si a avea un efect de lunga durata, schema de tratament implica mai multe sedinte la interval de 21-30 de zile. In general se recomanda 3 sau 4 tratamente.

Costul unui tratament este intre 350 - 500 euro.