Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tel.: +40.729.974.824.  BUCURESTI, Str. Putul lui Zamfir 37, etaj 1, sector 1.

Tratamente cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este  un polizaharid care se gaseste din abundenta in aproape toate structurile organismului de tip conjunctiv precum piele, articulatii, ochi, valve cardiace etc. Principalul rol al acidului hialuronic este cel de sustinere a tesutului si de lubrefiere. Pe linga aceste acestea acidul hialuronic joaca un rol important in hidratarea tesuturilor prin legarea sa de moleculele de apa si un rol bine definit in imunitate facilitand migratia celulelor si vindecarea tesutului.

Pielea noastra contine o cantitate mare de acid hialuronic care cu timpul se diminueaza considerabil, varsta, expunerile la radiatiile ultraviolete repetate, deshidratarea si modul de viata afecteaza cantitatea de acid hialuronic din tesut.

 

In medicina estetica acidul hialuronic folosit este unul de sinteza, cu anumite greutati moleculare si anumite legaturi covalente intre lanturile moleculare care dau anumite proprietati acidului hialuronic precum rezistenta la degradarea data de enzimele specifice, proprietarea de a volumiza si de a fi elastic, proprietatea de hidratare si de restrucurare a tesuturilor, propietatea de lubrefiere.

Rolurile acidului hialuronic folosit in medicina estetica sunt de a umple zonele care au pierdut volum ( pometi, buze, sant nazogenian, linie mandibulara, cearcane) de a corecta ridurile fine si de a hidrata un derm lipsit de structura si apa.

 

Datorita proprietatilor de hidratare si de lubrifiere acidul hialuronic este folosit cu foarte mare succes in ortopedie, oftamologie, cardiologie ca de exemplu in tratamentul afectiunilor  osteo-articulare,  afectiunilor oculare tip keratoconus sau in afectiunile valvelor cardiace precum prolapsul de valva mitrala.

Indicatiile acidului hialuronic in medicina estetica sunt:

• umplere pometi, radicare si redefinire contur facial;
• umplere buze si sant nazogenian;
• ridicare varf nas;
• umplere riduri;
• corectare linia cearcanelor;
• ridicarea sprancenelor;
• umplere cicatrici post acnee / varicela;
• tratament de hidratare faciala;
• tratamentul gatului si decolteului;
• tratamentul mainilor / genuchi / coate;
• ridicarea feselor.

  • Tratamente cu acid hialuronic

Imediat dupa tratament se observa umplerea zonei respective si stergerea ridurilor fine. In plus datorita noilor formule de acid hialuronic mult imbunatatite, se obtine si o restructurare a zonei tratate, observata prin imbunatatirea calitatii dermului, pielea fiind mai hidratata, mai elastica mai uniforma.

Pacientul este sfatuit sa nu faca alte tratamente cosmetice in urmatoarele 2 saptamani, sa nu mearga la sauna si sa nu preseze foarte puternic zona tratata, deoarece in acest interval de timp acidul hialuronic este lax si se poate degrada foarte usor pierzandu-se din efectul maxim.

Recomandam pacientilor nostri si administrarea pe cale orala a acidului hialuronic deoarece studiile recente au aratat efecte foarte bune in mentinerea sanatatii pielii, ochiilor si articulatiilor. In plus, acidul hialuronic ajuta la incetinirea procesului degenerativ si a imbatranirii intregului organism.

 

Tratamentul cu acid hialuronic poate fi combinat si cu alte tratamente estetice precum, toxina botulinica, peeling chimic, tratament cu microace de tip dermaroller si Dermapen, mesoterapie.

Efectul obtinut cu acidul hialuronic depinde de zona tratata, de tipul de acid hialuronic folosit, de cantitatea utilizata, de calitatea vietii pacientului,  efectul fiind intre 3 si 12 luni.

Pretul procedurii va depinde de tipul de acid hialuronic folosit si de cantitatea utilizata, variind de la 150 de euro / fiola pina la 400 de euro /fiola.