Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Tratamente cearcane si intinerire zona ochilor cu ajutorul firelor APTOS

Zona cearcanelor este extrem de suparatoare atunci cand se adanceste sau se coloreaza in nuante inchise. In astfel de situatii, aspectul fetei pare obosit sau plictisit.
Tratamentele estetice sunt multiple si cu rezultate bune, pornind de la injectare cu vitamine si aminoacizi, injectare cu acid hialuronic sau terapia cu sange autolog PRP.
Din pacate, efectul este tranzitor, dureaza foarte putin, si pe deasupra ne putem astepta la unele efecte nedorite precum migrarea acidului hialuronic, crearea unor edeme si a unor pungi sub ochi, accentuarea culorii ceracanelor daca se formeaza vanatai.

Din acest motiv, noile tratamente cu fire resorbabile APTOS sunt o solutie mai eficienta, mai rapida si totodata de durata.

♦ Firele APTOS destinate zonei cearcanelor si a zonei perioculare sunt de dimensiuni si forme diferite avand rolul de a umple zona, de a sustine ligamentele din jur, de a hidrata si a stimula colagenul din tesutul tratat.
♦ Firele APTOS au o compozitie unica, sunt resorbabile in totalitate, resorbtia lor dureaza pana la 1,5 ani, iar efectele se mentin pana la 2 ani.
♦ Procedura cu fire APTOS pentru zona cearcanelor dureaza aproximativ 20 minute, firele se pozitioneaza sub anestezie locala, fiind realizat fara durere.
♦ Imediat dupa procedura cu fire APTOS se aplica gheata si crema cu arnica, iar pacientul isi poate relua activitatile incepand cu a doua zi.
♦ Efectul benefic al firelor APTOS se observa chiar incepand cu a doua zi, cu un maxim de de eficienta la 1,5 - 2 luni de la data realizarii procedurii.

Publicat la: 12/10/2020

Ultimele articole