Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tel.: +40.729.974.824.  BUCURESTI, Str. Putul lui Zamfir 37, etaj 1, sector 1.

Tratament cu toxina botulinica

TOXINA BOTULINICA este poate cea mai folsosita substanta in medicina estetica deoarece pina in acest moment peste 3 milioane de persoane au foat tratate cu ea.
Efectul ei de netezire a ridurilor a fost observat in urma cu 20 de ani cu totul intamplator si de atunci toxina botulinica a devenit un tratament standard pentru tratamentul ridurilor din treimea superioara a fetei.

Toxina botulinica actioneaza asupra muschilor situati sub ridurilor, producand o relaxare musculara. Deoarece fibrele musculare sunt superficiale si au insertie la nivelul pielii, atunci cand se relaxeaza muschiul acesta intinde pielea de deasupra producand in acest fel o netezire a ridurilor.

Toxina botulinica actioneaza  lent de la injectare , efectul maxim apare la 7-10 zile de la tratament iar durata efectului este pe o perioada limitata, respectiv intre 3 si 6 luni, functie de zona tratata, de cantitatea de toxina administrata si de tipul de toxina botulinica folosita.

Toxina botulinica este folosita nu numai in medicina estetica dar si in neurologie si ortopedie in tratamentul spasmelor musculare, al paraliziilor spastice, in migrene cronice sau in tratamentul transpiratiilor abundente axilare, plamare sau plantare.

Indicatiile toxinei botulinice sunt urmatoarele:

•    tratamentul ridurilor perioculare denumite si laba gastei;
•    tratamentul ridurilor fruntii ;
•    tratamentul ridurilor dintre sprancene;
•    tratamentul transpiratiei excesive axilare - hiperhidroza;
•    tratamentul hiperhidrozei palmare si plantare;
•    tratamentul gatului si al platismei - benzile musculare contractate la nivelul gatului;
•    tratamentul ridurilor superificiale din jurul gurii.

  • Tratament cu toxina botulinica

Costul tratamentului depinde de zona tratata si de tipul si cantitatea de toxina botulinica folosita, variind intre 100 - 150 euro / zona.