Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Rejuvenare vaginala Ladylift cu laser Eufoton / Aton

Rejuvenarea vaginala Ladylift cu laserul Eufoton / Aton este cea mai noua metoda de rejuvenare fara disconfort.

Cele mai multe femei dupa nasteri repetare sau chiar dupa o singura nastere au modificari ale aparatului genital, modificari care tin de ligamente, muscularura genitala si in special de mucoasa genitala.

In plus cu varsta datorita modificarilor hormonale toate elementele aparatului genital sufera modificari de laxitate, atrofiere, subtiere. Aceste modificari sunt resimtite prin scaderea lubrifierii vaginale, dificultati sexuale, prurit, arsuri, dureri la contactul sexual, pierderi de urina.


LADYLIFT din laserul ATON / EUFOTON foloseste cea mai noua tehnologie de rejuvenare fara sa altereze mucoasa vaginala si structurile subiacente, folosind lumina cu lungimea de unda de 1470 nm.

Aceasta lumina creaza multiple microconuri de coagulare in structurile tratate, fara sa arda mucoasa, facilitand o stimulare si o regenerare profunda si naturala a structurilor genitale. Practic se modeleaza si se stimuleaza mucoasa vaginala prin producerea de noi fibre de colagen si elastina, cu refacerea glandelor si refacerea functiei normale a aparatului feminin.


Persoanele care sunt la menopauza vor simti in plus si o diminuare a simptomelor de uscaciune vaginala, o crestere a lubrefierii vaginale si o scadere / lipsa a durerilor la contactul sexual. Mucoasa vaginala isi va recupera elasticitatea, fermitatea si rehidratarea si astfel se vor reduce considerabil simptomele asociate menopauzei.

Avantajele utilizarii laserului ATON / EUFOTON sunt urmatoarele:

+ emiterea de lumina/energie circular, ceea ce asigura o acoperire uniforma a tesutului;

+ protejarea tesuturilor la toate nivelurile de arderi necontrolate prin controlul asupra puterii energiei descarcate in tesut, ceea ce elimina riscul arderilor si al complicatiilor in totalitate;

+ confort major pentru paciente atat in timpul procedurii cat si dupa procedura deoarece nu se creeaza leziuni termale ablative;

+ siguranta in eficacitatea tratamentului, efectele benefice ale tratamentului fiind resimtita dupa prima interventie;

+ interventia se face fara anestezie, nu exista nici un disconfort pentru pacienta.


Suplimentar, exista alte dispozitive prin intermediul carora este posibil sa se utilizeze acelasi laser pentru interventii de microchirurgie interna sau externa, precum si pentru rejuvenarea aspectului exterior al vulvei.


Aplicatii:

+ Rejuvenari vaginale.

+ Incontinenta urinara.

+ Atrofie vaginala.

+ Relaxare vaginala.

+ Boli postpartum.

+ HPV.

+ Chisturi.

+ Prurit.

+ Uscaciunea mucoasei vaginale.


Ladylift este cea mai sigura si eficienta procedura cu confort maxim pentru pacient:

+ Fara anestezie;

+ Non invaziva;

+ Fara efecte secundare;

+ Eficienta si fara durere.