Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Lifting facial Endolift cu laserul Eufoton / Aton

ENDOLIFT este denumirea celui mai nou lifting nechirurgical utilizand laserul EUFOTON / ATON.

Laserul EUFOTON / ATON este cel mai mic laser fractionat din lume care incorporeaza tehnologia fractionala LIGHTSCAN. Laserul emite o lumina avand lungimea de unda de 1470 nm prin intermediul unei diode.
Procedura de LIFTING FACIAL NECHIRURGICAL ENDOLIFT se efectueaza cu ajutorul unei fibre optice de dimensiuni de 200 pana la 600 microni care permite descarcarea energiei laserului direct in tesut subcutanat. Tehnica folosita are efect imediat de ridicare a tesuturilor dar si un efect pe termen lung de regenerare FARA REACTIILE ADVERSE ALE TRATAMENTULUI CHIRURGICAL.


Care sunt efectele terapiei ENDOLIFT?

Descarcarea de energie in tesutul subcutanat permite o strangere imediata a tesutului lax si in acest fel tesuturile se ridica/ lifteaza. In plus se obtine o diminuare a depozitelor de grasime din tesut cu efect de lipoliza si de remodelare si reconturare faciala.

Pe linga aceste efecte imediate, se obtine si un efect pe termen lung prin stimularea fibroblastilor, a celulelor raspunzatoare de productia de colagen si elastina, producandu-se o puternica regenerare a pielii si a tesutului subiacent.

ENDOLIFT este un laser MINUNE deoarece efectele sunt imediate dar si de durata, cu puternic efect REGENERATOR fara riscurile interventiei chirurgicale.

Indicatiile liftingului facial ENDOLIFT sunt urmatoarele:

  • fata cu piele imbatranita si laxa unde laserul EUFOTON va avea un puternic efect de regenerare si liftare.
  • remodelare faciala cu refacerea liniei mandibulare, barbiei si a pometilor.
  • fata rotunda cu depozite de grasime, unde se poate reface ovalul fetei si topi depozitele de grasime in exces.
  • barbia dubla datorata atat laxitatii tegumentare, cat si excesului de grasime.
  • piele subtiata si atrofica.
  • lifting si rejuvenare gat si decolteu.