Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Carmen Harra, la mana medicului estetician! Ce si-a mai facut clarvazatoarea

In vizita pe care a efectuat-o recent in Romania, clarvazatoarea Carmen Harra (64 ani), care locuieste peste Ocean, a trecut pe la medicul estetician care i-a recomandat un lifting cu ajutorul acidului hialuronic.

 

Carmen Harra a ajuns pe mana medicului estetician

In scurta perioada petrecuta in Romania, Carmen Harra si-a facut timp si pentru cateva tratamente de infrumusetare. „In urmatoarele zile, voi filma un videoclip si pentru ca nu vreau sa imi fac un facelift si sa imi tai fata, d-na doctor mi-a recomandat sa facem un lifting cu ajutorul acidului hialuronic. Rezultatele sunt surprinzatoare si ma bucur ca de fiecare data cand vin in Romania gasesc timp pentru a-mi intretine frumusetea si sanatatea tenului. Poate va intrebati si de ce imi fac astfel de tratamente aici si nu in SUA. Raspunsul este simplu: Apreciez dedicarea si profesionalismul medicilor romani si de fiecare data plec foarte multumita”, a declarat la momentul interventiei Carmen Harra.

 

Carmen Harra a fost injectata in fata cu substante pentru intinerire

Medicul dermatolog Daniela Catanas ne-a explicat in ce consta tratamentul: “Procedura se numeste bionutrifilt pentru ca folosim niste substante nutritive pentru piele si absolut benefice: de la vitamine, la aminoacizi, oligoelemente, coenzime impreuna cu acid hialuronic. Practic obtinem un lifting lichid al fetei cu acid hialuronic combinat cu acest amestec de vitamine si aminoacizi. Injectarea se face in diferite puncte de intrare in fata folosind o canula, una pe fiecare jumatate a fetei. Atunci cand folosim tehnica de injectare retro-orientata, vectorii de forta dau un efect de ridicare, precum si de intinerire. Mai mult decat atat, prin furnizarea de nutrienti esentiali vom avea un efect anti - imbatranire pe termen lung”.

Ultimele articole aparute in presa