Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tel.: +40.729.974.824.  BUCURESTI, Str. Putul lui Zamfir 37, etaj 1, sector 1.

Blefaroplastie laser pleoapa inferioara cu laserul EUFOTON / ATON

Laserul EUFOTON / ATON este cel mai mic laser fractionat din lume care incorporeaza tehnologia  LIGHTSCAN. Laserul emite o lumina avand lungimea de unda de 1470 nm prin intermediul unei diode.

BLEFAROPLASTIA  LASER de pleoapa inferioara prin LASERUL EUFOTON este cea mai noua si non-invaziva tehnica de remodelare, restructurare si regenerare a pleoapei inferioare, fara a apela la chirurgie si fara a avea recatiile adverse ale acesteia.

Procedura de BLEFAROPLASTIE LASER se efectueaza cu ajutotul unei fibre optice de dimensiuni de 200-300 microni, asemanatoare unui fir de par, care permite descarcarea energiei laserului direct in tesut subcutanat. Tehnica folosita are efect imediat de ridicare a tesuturilor dar si un efect pe termen lung de regenerare FARA REACTIILE ADVERSE ALE TRATAMENTULUI CHIRURGICAL.

Care sunt efectele terapiei?

+ Descarcarea de energie in tesutul subcutanat permite o STRANGERE IMEDIATA A TESUTULUI LAX si in acest fel tesuturile se ridica. In plus se obtine o DIMINUARE A DEPOZITELOR DE GRASIME din tesut cu efect de lipoliza si de remodelare si regenerare a pleoapei inferioare.

+ Pe linga aceste efecte imediate se obtine si un EFECT PE TERMEN LUNG prin stimularea fibroblastilor, a celulelor raspunzatoare de productie de colagen si elastina din tesuturi, producandu-se o puternica REGENERARE a pielii si a tesutului subiacent.

  • Blefaroplastie laser pleoapa inferioara cu laserul EUFOTON / ATON

Indicatiile BLEFAROPLASTIEI LASER sunt urmatoarele:

• pleoapa inferioara cu piele laxa si imbatranita unde LASERUL EUFOTON va avea un puternic efect de regenerare si liftare.

• exces de grasime la nivelul pleoapei inferioare unde LASERUL EUFOTON va topi depozitele de grasime in exces.

• tratament de preventie impotriva laxitatii si imbatranirii prin stimulare celulara.

• umplerea si remodelarea liniei cearcanelor.

• tratament antirid prin regenerare si stimulare celulara.

Procedeul dureaza 20 minute, iar efectele se mentin pina la 1-1,5 ani.

Costul terapiei este de 500 euro.