Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tel.: +40.729.974.824.  BUCURESTI, Str. Putul lui Zamfir 37, etaj 1, sector 1.
Tel.: +40.742.014.751.  BRASOV, Novomed, Str. Nicolae Labis 1, Bl. 4, Sc. A, Ap. 3 (interfon 3).

APTOS - lifting facial nechirurgical, rezultate de durata si naturale

Imbatranirea este un proces natural cu care ne vom confrunta pina la urma cu totii. Textura pielii se modifica, apar ridurile, laxitatea tegumentara, ligamentara si a muschilor isi spune cuvantul si ne confruntăm cu primele semne ale îmbătrânirii pielii incepand dupa varsta de 30 de ani.

De-a lungul timpului s-au incercat mai multe metode de a rezolva laxitatea : aparate laser , ultrasunete, radiofrecventa, solutii injectabile, dar rezultatele sunt de moment si cu anumite riscuri.

 

Aptos – prima tehnologie a lifting-ului cu fire resorbabile, care, începând cu anul 2010, a fost permisain mod oficial de catre Serviciul de Supraveghere de Stat a Sanatatii Publice din Rusia, pentru a fi aplicatain cosmetologia chirurgicala şi terapeutica, cu scopul efectuării lifting-ului facial, intaririi si revitalizarii tesuturilor faciale si corporale moi.

Ce este unic la aceste fire si la aceasta procedura de lifting?

+ Unicitatea tehnologiei lifting-ului  consta în introducerea firelor  sub tesutul facial fara utilizarea bisturiului, fara incizii, suturi sau cicatrici, iar timpul de recuperare este minim.

+ De asemenea firul  APTOS are in compozitie 2 materiale biocompatibilie si complet absorbabile: polilactic acid si caprolactona, avand o structura aparte cu carligespecial concepute  care fixeaza tesutul, dar in acelasi timp il si modeleaza pentru un rezultat complex si natural.

 

De ce sa optati pentru un lifting cu fire APTOS?

+ Beneficiati de solutii individualizate pentru fiecare tip de problema avuta deoarece exista mai multe categorii de fire Aptos direcţionate spre întinerirea unei sau mai multor regiuni ale feţei, gâtului sau corpului.

+ Rezultatul este natural garantat.Liftingul cu ajutorul firelor APTOS nu schimba fizionomia naturala a fetei ci doar o intinereste prin repozitionarea compartimentelor fetei. Obrajii se ridica, linia mandibulara se redefineste, santurile nazale se intind si intregul aspect al fetei este liftat si intinerit.

+ Siguranta maxima deoarece firele se pozitioneaza la o profunzime de 3-5 mm maximum, ceea ce exclude eventualitatea afectării terminatiilor nervoase si vaselor sangvine.  Perioada de recuperare este minima, astfel in cateva zile fata isi recapata aspectul natural si intinerit.

+ Rezultat rapid şi vizibil. Procedura lifting-ului de sprancene sau a altor zone durează mai putin de 20 minute, iar lifting-ul intregii fete – aproximativ 45 minute. Primele rezultate sunt vizibile imediat după introducerea firelor de suspensie, iar dupa o perioadă de 2-3 saptamani, rezultatul procedurii de lifting atinge cote maxime si se mentine pina la 2-3 ani.

  • APTOS - lifting facial nechirurgical, rezultate de durata si naturale

Care sunt INDICATIILE  pentru firele APTOS?

+ ridicarea pometilor;

+ redefinirea liniei madibulare si corectarea colturilor gurii;

+ stergerea santurilor nazolabiale;

+ stergerea pliurilor in regiunea barbiei;

+ stergerea pliurilorin regiunea gatului;

+ stergerea liniei cearcanelor;

+ corectare zona gabelara (intre sprancene);

+ corectare laba gastii;

+ corectare riduri frunte;

+ corectare pleoapa superioara si inferioara.